Training leiderschapsontwikkeling

Haal het beste uit je mensen – nu en in de toekomst

Leidinggevenden van nu weten zich staande te houden in een veranderende omgeving. Zodat ze blijvend het beste uit hun mensen halen. Ontwikkeling is cruciaal. Onze training Leiderschapsontwikkeling stelt jou in staat je mensen mee te nemen in die ontwikkelingen. Hen de ruimte te geven óók te groeien. Zodat jullie resultaat blijven behalen.

De definitie van goed leiderschap

Als leidinggevende opereer je in een dynamische omgeving. Ondanks continue verandering blijf jij samen met je team je doelen halen. Omdat je je medewerkers blijft motiveren en inspireren. Goed leiderschap betekent meebewegen. Blijvende groei. Wat er om je heen ook verandert, jij waarborgt één constante: Dat iedereen zijn of haar talenten en passie kan en wil blijven inzetten. Zich kan ontwikkelen. En zo resultaten geboekt blijven worden.

Voor wie is deze training?

Voor ambitieuze leidinggevenden. Die beseffen hoe belangrijk ontwikkeling van mensen is; belangrijk om relevant en succesvol te blijven in de wereld van morgen. Voor leidinggevenden die ondanks dat besef soms moeite hebben. Moeite hun mensen mee te krijgen in de snel veranderende omgeving. Voor leidinggevenden die blijvend het beste uit hun mensen willen halen. Hun talenten willen blijven benutten. Deze training is voor jóu – kortom – als je resultaten wilt blijven boeken.

Inhoud van de training

Ons leiderschapsprogramma daagt je onder andere uit om:

  • Op inspirerende wijze richting te geven aan je team
  • Te coachen waar wenselijk en te sturen waar nodig
  • Een waardengedreven leider te zijn
leiderschapsontwikkeling luxus

Wat levert de training op

Je ontwikkelt jezelf tot een betere leider: zelfbewust, flexibel en wendbaar. In staat om sneller in te spelen op veranderingen. Je weet beter dan ooit je team te betrekken. Jij weet ze te motiveren om hun talenten en passie aan te wenden. En resultaat te boeken. Dankzij de training ben jij – nu en in de toekomst – in staat het beste uit je team te halen.

Waarom Luxus

  • Altijd maatwerk, het programma stemmen we in nauw overleg af
  • Altijd resultaatgericht, na afloop is je groei merkbaar, zichtbaar en tastbaar
  • Altijd borging, we zorgen voor blijvende gedragsverandering

MEER WETEN?

Wil je meer weten of deze training of onze andere programma's? Of mogelijkheden naar maatwerk? Of een 1-op-1 coachingtraject?